Cautare produs
 
Categorii

Despre noi

MDM AUTO Brasov este reprezentata de o echipa de profesionisti tineri si entuziasti, gata oricand sa satisfaca toate cerintele si exigentele clientilor firmei. 

MDM AUTO furnizeaza piese si accesorii pentru uz industrial si agricol, precum curele trapezoidale de diferite marimi, simeringuri, amortizoare, oringuri, rulmenti, injectoare, pulverizatoare, pompe hidraulice si de injectie, capete hidraulice

De asemenea furnizeaza si o diversitate de piese si accesorii auto si nu numai, cum ar fi: coturi, racorduri, mansoane, bare poliamida, coliere, truse oring-uri, bucsi, garnituri, spray-uri intretinere.

Furnizorii MDM Auto sunt firme de renume mondial si local. Astfel, Rubena este o companie de traditie din Cehia parte a grupului CGS, ce produce si distribuie la nivel mondial produse din cauciuc. Optibelt este unul dintre cei mai importanti producatori de curele de transmisie de inalta performanta. Dichtomatik produce si distribuie la nivel mondial o gama foarte extinsa de garnituri din cauciuc. In pagina noastra destinata furnizorilor puteti regasi si alte informatii.

MDM Auto Brasov nu furnizeaza doar produse de inalta calitate ci si incredere, siguranta, seriozitate, promptitudine si nu in ultimul rand profesionalism.