Cautare produs
 
Categorii

Furnizori

Rubena

Rubena a.s. este o companie de traditie din Cehia producatoare de articole din cauciuc, precum curele trapezoidale, o-ringuri, simeringuri, placi din cauciuc, cauciucuri etc. Face parte din grupul CGS, care produce si distribuie la nivel mondial produse din cauciuc pentru industria automotive si alte industrii. Alte branduri comercializate de crupul CGS: Continental, Mitas, Cultor, Sico Rubena.

Sanok Polonia

Stomil Sanok este o intreprindere ce activeaza pe piata europeana, oferind clientilor sai servicii de proiectare, fabricare si livrare a produselor din cauciuc, printre care se regasesc articole din cauciuc si metal, combinatie de TPE si combinatii de cauciuc cu alte materiale din plastic.

Principalele categorii de produse furnizate de aceasta firma sunt:

Optibelt

Grupul Arntz OPTIBELT este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de curele de transmisie de inalta performanta. Produsele OPTIBELT sunt utilizate unde sunt necesare, fara compromisuri, durabilitatea si calitatea: in industria automotive, industria automobilelor si industria agricola, precum si in industria electrocasnicelor. De la sediul central din Hoxter, Germania, grupul Arntz OPTIBELT conduce opt locatii de productie in sase tari.

Dichtomatic

Dichtomatik este o companie de prestigiu, producatoare si distribuitoare de garnituri din cauciuc, localizata in Germania, Hamburg. Produce o gama foarte larga de garnituri din cauciuc, in prezent existand in stoc peste 60.000 de tipuri diferite de garnituri. Dichtomatik s-a extins in intreaga lume, in Europa existand 8 locatii: in Germania (sediul principal), Anglia, Suedia, Franta, Austria, Ungaria, Italia, Olanda. De asemenea sunt deschise 5 locatii in USA si Canada.

Mefin Sinaia

S.C. MEFIN S.A. Sinaia isi are sediul central si sectiile de productie in orasul Sinaia, pe platforma industriala situata in Calea Bucuresti, nr. 5.

Masinile si echipamentele folosite in productia de sisteme si componente de injectie sunt atat standard cat si specializate. Acestea includ utilaje traditionale si masini-unelte cu comanda numerica. MEFIN are o experienta indelungata in prelucrari cu tolerante mai mici de 1 micron.

Conceptul de calitate isi pune amprenta pe toate activitatile ce au loc in cadrul MEFIN. Personalul, procesele, produsele si serviciile sunt implicate in conducerea spre realizarea si mentinerea celui mai inalt nivel de calitate. Alocarea resurselor pentru instruire de calitate, sisteme, proceduri si infrastructura reprezinta unul din cele mai inalte prioritati pentru MEFIN.